матраци

матраци

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяко семейно огнище

матраци Симеонов е сред най-предпочитаните и доказали се с времето марки в българската спална индустрия. В нейния каталог фигурират подбрани категоризации и видове матраци – от с една лицева страна, с две лицеви страни матраци и детски видове до групи матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов гарантират на хората най-добрата услуга, както и най-добро ниво на комфорт и почивка по време на сън. още повече че, продължаващите подобрения на технологиите, с които се произвежда, разнообразието от продукти и различните идеи са гаранция, че матраците Симеонов са напълно съобразени със модерните правила и принципи за здравословен и пълноценен сън. в настоящия текст ще обобщим най-големите предимства от взимането на матраци Симеонов за вашето семейно огнище.

Матраци Симеонов – главни категории с продукти

Както вероятно помните, фирма Матраци Симеонов гарантира изключително обилно многообразие от типове и серии матраци. Освен класическите видове, нашият екип сме измислили и оригинални сетове матраци, посветени за изискванията и критериите на точно определени купувачи. Представяме ви конкретни видове матраци ще откриете в в продуктовата ни гама:

Голям избор на продукти

Продуктовата гама на фирма Матраци Симеонов е впечатляващо пъстра и кореспондира с изискванията и предпочитанията на обширен раздел от клиенти. В началото, в нашия каталог могат да се видят какви ли не видове матраци – с една страна/ с една лицева страна и с две лица, предназначени за деца, такива за деца и предназначени за отгоре матраци, и дори френски такива, подходящи за снабдяване на хотели и къщи за гости. Като плюс, са обособени известен брой сетове матраци според използваните за изработката им материали и техники. Безспорно най-популярните серии са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия абзац от информацията ще изследваме с повече подробности всички сетове матраци от марката Симеонов и техните най-важни отличителни черти.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Адекватни ценови решения и различни акции

Матраците от марката Симеонов съществуват в търговската система на особено човешки ценови решения за обичайния човек в българската търговска среда. Взели сме предвид и решения за за всички клиенти, които се нуждаят от комфорта си и желаят безспорно най-доброто качество за за своя дом. Продуктите ни са налични с улесняване чрез за разсрочване, спазвайки специфичните желания и нужди на потребителя. Освен това, редовно на в интернет магазина ни на сайта ни имате възможност да разгледате някои от най–добрите матраци от продукцията на Симеонов на специални цени. Наблюдавайте точно такива оферти и намаления на в раздел „Специални оферти“.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Дунапренови матраци

Фирмата Симеонов , разбира се, позволява/ предоставя редица най-различни видове от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви са техните ползи и предпочитания за всеки? Като за начало Vitafoam пенополиуретан всъщност е вещество, който потъва под влияние тежестта на човешкото тяло/ който потъва от тежестта на човека, но после възстановява в първото си състояние. Този елемент е проводник на пълноценна почивка на потребителя в период на сън. И това не е всичко, дунапреновите матраци предоставят и още преимущества, които почти сигурно са непознати за повечето от клиентите. Дунапрененият мек матрак има анатомични свойства със засилени функции, а по-твърдият – положителни ортопедични свойства качества от гледна точка на ортопедията. Дунапреновите матраци от марката Симеонов са изработени от здрави и качествени материали, като това е и причината да убеждават, че са способни да съхранят своето първоначално състояние и предимства за повече години.

Мемори матраци

Ще говорим за най-различни матраци , дело на фирма Симеонов,, за чието изработване е употребена пяна с памет. Мемори пяната е иновативен материал, който осезаемо повишава мекостта и усещането за неповторим комфорт през всяка нощ. Тя взима участие в производството както на едностранни, така и на двустранни матраци. И не само това, нещата за спане, създадени от пяна, която помни извивките на тялото, са точно за хора с болки в областта на гърба. пяната с памет съдейства за това гръбнакът да е в подравнено положение, а също така и да се предостави еднаква почивка за всяка зона на тялото. Като допълнение, мемори пяната е и термочувствителна и добре уравновесява телесната температура докато сме в състояние на сън.

матраци 3 Най-добрите
матраци

По-малки матраци

Нашата компания Матраци Симеонов акцентираме и на специфичните желания на дечурлигата. Сред всички съществуват различни матраци, които са подходящи при деца и бебета. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов дават силна и еластична основа, допринасяща за точното оформяне на мускулите и костите. В допълнение, те гарантират на малките съкровища колкото се може по-висока степен на удобство и комфорт в полза на лечебен, носещ удоволствие и максимално добър сън.

Хотелски матраци

Марка Матраци Симеонов прави и и отговарящи на хотелските нужди, които са направени най-вече за ползване в хотели. Те са изключително адекватно усмотрение за мебелиране в най-разнообразни хотели, хостели. Тяхната основа е изработена от иглолистен материал, даващ на спалния продукт най-голямата устойчивост. На тази основа е възможно да бъде монтиран както матрак с една страна, така и двулицев матрак.

Нетипични мерки

Едно от категоричните качества на матраците носещи печата на Симеонов е това, че се правят и в разнообразни големини при заявяване на желание или поръчване от страна на конкретен потребител. Така се задоволяват личните желания за широчина, размери за височина и разновидни мерки на матрака. Това е много необходимо за постигане на необходимите ползи от потребителска страна що се отнася до комфорт, удобство, практичност и пълноценен сън.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Двустранни матраци

Двулицевите матраци пък са подходящи за всички други легла и спални. Ако можем да се изразим другояче, нашите предложения са съвременни кревати, които са с вградена подматрачна рамка. Преобладаващата част от двустранните матраци , дело на фирма Симеонов, разрешава на потребителя и допълнително достойнство, което увеличава максимално равнището на удобство докато спите. А по-конкретно опция за ползване на две различни страни – подходяща за студените месеци и предназначена за лятото, които могат да се използват съобразено с месеца, който сме конкретните необходимости и избори на съответните хора.

Още модели от този тип

Серията с наименование „Алое Вера“ е разработена с мислене за релаксацията на тялото на купувача през нощта. Матраците от този вид имат и материя, в която можете да откриете есенция от „Алое Вера“. Този тип плат спомага за завишаване състоянието тотален комфорт когато човек си легне. Матраците Симеонов, формиращи групата „Алое Вера“, гарантирано ще ви помогнат да се избавите през целия ден струпваните напрегнатост и нерви, и да се отдадете на пълноценно спане.

При серията, която сме кръстили „Бамбук“ бамбуковите нишки са екологичен материал, който се явява натурален закрилник лошите миризми и вредните за човешкото тяло микроби. Матраците Симеонов от серията „Бамбук“ намаляват максимално заплахата от възникване на поява на алергични състояния и домашни акари. И това не е всичко, поради тяхната проветрива структура ще бъде избегнато и задържането на влага. Именно така ще ви бъде предоставена една подходяща, спокойна и качествена система за качествен спане и почивка.

Серия „Ванилия“ дава възможност на купувачите най-високо естество на удобството от тези/ комфортни и приятни матраци със специален плат, който поставя по-високо равнището на меко и нежно усещане при конткат с тялото на човек. Силната им конструкция гарантира силата им, а успокояващият бял цвят ще стои точно в стаята, в която спите.

Както при предишния раздел, и в Серия „Какао“ се съдържат издържливи и сигурни за дълъг период от време продукти за спане, гарантиращи максимална степен на спокойствие по време на спане. Оцветяването на матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но са вкарани и леки кафяви допълнения, които правят повърхността му по-пъстра и приятна за окото.

Колекцията, наречена „Climattress”, е от най-свежите серии матраци в нашето портфолио. Спалните продукти, които тя обединява, са устроени чрезса със специална субстанция с памет, снабдена с капсули Cool gel, които служат за охлаждане на тялото при случай. Матраците от раздел „Climattress” са перфектни за летния сезон, когато високите температури безспорно представляват основен фактор за нарушения в спокойния и пълноценен сън на клиентите. Освен всичко друго, отвореното им изграждане осигурява свободна въздушна динамика, което е допълнително преимущество за търсещите прохлада потребители. С матраците от раздела „Climattress” ще добиете чувството, че сте край морския бряг и се оставяте на приятния и разхлаждащ бриз.

Разделът, който кръстихме „Lux” съдържа също така еднолицеви и двулицеви матраци. Две са възможностите в приложените техники за създаването на тези матраци – използване само на дунапрен и съчетание на пяна с памет и дунапрен. Матраците от колекцията „Lux” са сравнително твърди дават силна основа през нощта. Събирането на пяна с памет и дунапрен осигурява качествена почивка комбинирано с такава здрава и стабилна основаЕто защо матраците с подобна комбинация от избрани съставни части най-често са избирани за всички, имащи проблеми с гръбнака.

Е за десерт – носещата името „Ladybird” серия. От въпросната серия ще се впечатлят хора които имат проблеми с гърба. Има както едностранни, така и двулицеви матраци. Важното при споменатите матраци реално е, че са съставени от изключително устойчив основен слой. Върху въпросния основен слой е положен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанслой от изключително специален материал чиято цел е да масажира на човек. Сдобивайки се с матрак от раздел „Ladybird”, вие получавате обещание отшумяване на симптомите и болезенени усещания, които причиняват нарушения във вашия сън, и и започване на процес на приятен и пълноценен релакс докато спите.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Допълнителни придобивки за матраци

И не на последно място, в портфолиото на фирма Матраци Симеонов ще видите най-разнообразни добавки за избрания от вас матрак. От защитни покрития и основи за матраци до възглавници, допълващи усещанията за добра почивка и уникален комфорт в състояние на сън. Широката ни продуктова гама ще ви даде максимален релакс и почивка.

Спрете се на матраците от марката Симеонов и усетете истинското удобство и комфорт по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяко семейно огнище
Матраци Симеонов – главни категории с продукти
Голям избор на продукти
Адекватни ценови решения и различни акции
Дунапренови матраци
Мемори матраци
По-малки матраци
Хотелски матраци
Нетипични мерки
Двустранни матраци
Още модели от този тип
Допълнителни придобивки за матраци