протеини

протеини

Значение и състав на протеините?

Протеините са естествено ценни макромолекули, които са консистенция от аминокиселини. Те имат голямо значение за стандартния развой и действие на човешкия организъм. Всъщност протеините имат длъжност на един от главните структурни елементи на които и да е живи клетки. Мисиите, които извършват в организма , са жизнено значими и много многостранни . Започвайки от характерно полагащи такива, имащи връзка с строежа на клетките, и водещи до осигуряването на естествените протекции на тялото и предаването на кислород до тъканите. Нашите организми са способни да обобщят част от аминокиселините, имащи роля в направата на протеините, но още такива трябва да намираме от външни източници. Това могат да бъдат храните , богати на протеини, или разнотипните протеинови хранителни добавки, налични на пазара .

Протеините и натоварването

При съчетание с постоянни тренировки , протеините дават наистина благоприятно отражение върху организма и общата физическа характеристика на тялото . Прием на хранителни вещества или хранителни добавки, съдържащи протеин, е ползотворно да се практикува около 2 часа преди съответната активност . В този процес ще се подсили процедурата на мускулен растеж и развитие след приключване на физическите тренировки . Смесицата от протеини и въглехидрати пък пречи на загубата на мускулния гликоген и минимализира щетите върху мускулната маса, породени от постоянното действие . Е, сега сте запознати – при условие, че гоните завишаване на ефекта на упражненията във фитнеса, подпомагане на мускулното увеличение и развитие , също и подпомагане на възстановителните дейности, протеините ще бъдат ваш незаменим помощник в достигането на тези задачи.

протеини 1 Най-добрите
протеини

Протеинови хранителни добавки

Хранителните добавки биха били добър полезен начин за консумиране на потребните размери протеин на тялото . Те са наистина необходими за рутинно трениращите хора , защото доставят на системата нужната сила , за да устои на неспирното трениране . Вижте най-важните групи протеини, които можем да откриваме в състава на хранителни добавки:

– суроватъчен протеин – оказва се най-предпочитан сред средите в следствие на лесното му разтваряне и разграждане от системата . Реално трудно бихме си доставили конкретното количество от него посредством храните , без значително затрудняване своя стомах.

– казеин – познат е още като млечен протеин. Той обещава неспирното отделяне на някои аминокиселини, вършещи главна мисия в растежа и развитието на скелетната мускулатура.

– телешки протеин – също съдържа съществени нива на аминокиселини, подпомагащи скелетната мускулатура. Консумацията му осигурява целокупната мощ и здравина на мускулите.

– яйчен протеин – засиленото му предимство е свойството му да бъде прилаган идеално от организма. Той задвижва постоянно отделяне на градивни вещества за мускулите.

– растителен протеин – също доста съществен за мускулатурата от разновидностите с животински състав. Действително той има слаби стойности на наситени мазнини, което е от съществена полза не просто за собственото ни тегло , но и за благополучието на сърдечно-съдовата ни система .

протеини 2 Най-добрите
протеини

Къде има достатъчни наличности протеини?

За да извличаме нужната ни дневна доза протеини, е наложително да разбираме кои продукти са на базата на тази група вещества . Хубавото е, че тези храни са много разнообразни . В тзои ред , за да снабдите тялото си протеини, не е задължително да започвате някакви много ограничени режими. Налага се само да запазвате сравнително разделно хранене, което ще ви поднесе потребните полезни съставки . Нека да разберем кои храни е хубаво да съставя това балансирано хранене:

– телешко месо – освен истината, че е сочно , телешкото месо дава на човека достойни дози протеини. Консумирайки една крехка телешка пържола всъщност можете да осигурите на себе си приблизително 22 грама от тези вещества .

– риба – рибата е още един съществен извор на важни елементи в човека . Победител по съдържание на протеини е рибата-тон, следвана от аншоата и сьомгата.

– яйца – яйцата са изключително добър вариант за закуска. Освен протеини, те са пълни и с доста голямо количество витамини А, D и Е, също и омега-3 мастни киселини. Яйцата биха заситили апетита ви и в едновременно ще ви заредят с достатъчна сила за деня.

– боб и леща – бобът е сред най-популярните растителни банки на протеини, независимо дали ще го консумирате в ястие или като салата. Голямо съдържание на тази разновидност вещества има и в лещата, като в допълнение чрез нея можете да се снабдите и с и желязо, магнезий и калий.

– ядки – постоянното поемане на ядки е перфектен метод за наличие на протеини. Най-подходящи между тях в този смисъл са фъстъците и бадемите, които ефикасно подтискат усещането за глад .

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – класа и въздействие на реални стойности

В продуктите на Ready for life бихте могли да се натъкнете на разновидности протеини и протеинови продукти, част от поредиците на широко популярни и гарантирани фирми за хранителни добавки. Те не просто ще ви дадат страхотно оформено тяло, но и ще ви спомогнат за поддържане страхотно здраве . Също така , при нас имате свободата да закупите тези много добри протеини на изключително конкурентни ценови категории. Ето най-добрите опции от разреда „Протеини“, които сме подготвили :

1. Blade Sport Protein Concentrate – водим начало с този много добър прахообразен продукт. Той се състои от 87% суроватъчен протеин и е подходящ за редовно спортуващите . Всеки прием на Blade Sport Protein Concentrate осигурява на тялото ви 21 грама протеин. Плюс това , хранителната добавка съставена от огромно количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Вероятно знаете , тези аминокиселини, популярни под груповото наименование BCAA, са значително потребни за всеки ежедневно деен индивид. По какъв начин да консумирате протеиновия продукт? 1 пълна мерителна лъжичка се поставя в 200-250 мл вода или мляко. Подобна доза обикновено се поема преди и след активност , но за по-голям действие сте свободни да включите и още едно приемане всяка сутрин .

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – напълно естествен гейнър, потребен за трайно закрепване на мускулната тъкан . WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer има няколко разновидности протеин с най-висока биологична стойност , давайки голям анаболен ефект. Също така , заради на въглехидратите, част от , продуктът е и идеален източник на енергия за системата на организма. Всяка порция от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer е съставена от 56 грама протеин и почти 230 грама въглехидрати, което го реализира като един от най-добрите гейнъри разпространяващи се . Добре е да се изпива ½ доза сутрин ½ лъжица след тренировка .

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – изграден от първостепенен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчно съдържание . С пълен тип продукт ще ви бъде от помощ за увеличаването на мускулната си маса, естествено и да запазите наличните мускули в бъдеще . Prozis Sport 100% Real Whey Protein е изследван от редица самостоятелни лаборатории и има много удостоверения за качество. Също и можете да потърсите в чудесни вкусове, включително Шоколад и Бисквитки с крем. Насочваме ви да приемате 1 мярка 25 грама рано на гладно и 1 лъжица след тренировка . За по-добри резултати , може да зададете и бонус доза от протеиновия продукт преди спорт или след това нощта.

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – доказан протеинов продукт, направен от световноразпространена марка за фитнес хранителни вещества Myprotein. Набавя на тялото по 82 грама протеин на всеки 100 грама сухо количество. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured има понижено състовяние на мазнини и лактоза, но пък е наситен на калции и потребните аминокиселини. Перфектен подбор както за професионалисти , така и за онези, които просто имат желание да поддържат здравословен начин на живот . 25 грама от сместа се поставя в 150-250 мл вода или мляко. Тази мярка препоръчително се поема до половин час след упражнения , но ако не ви е удобно , можете да я пиете и във всеки друг момент .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – подобна опция от серията Myprotein, което този път е пригодено за вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е съчетание от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Доставя на човешкия организъм над 22 грама протеин на прием , както и целия състав от есенциални аминокиселини. Материалът има идеално въздействие върху растежа на мускулната маса и процесите на усвояване на основните хранителни витамини от тялото . Една доза от Myprotein Vegan Blend Flavoured се слага в 150-250 мл вода или сок, като е нужно да се поемат 2 или 3 такива разтвори на ден .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – идеален същевременно за всекидневно спортуващи, така и за такива които желаят да повдигнат дневния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate съдържа единствено и само първостепенни протеин изолат и хидролизат от стабилни източници. Всяка доза от 25 грама набавя на системата 21 грама чист протеин. Протеинът стимулира растежа на чистата мускулна тъкан и работата на анаболните дейности в системата . Даваме съвет всеки ден да се поемат по 2 дози – 1 при събуждане и 1 след спорт .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, пълна с доказани протеини от пет разнородни източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Изпълнена с всички аминокиселини, нужни за лесното и ползотворно покачване на активна мускулна маса. плюс това , протеиновият продукт съществува в брилянтни вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря съвсем лесно във вода. Подобно на предната разновидност , се приемат по 2 порции ежедневно – 1 сутрин и 1 след трениране .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – за край презентираме една протеинова стока на британската марка за спортни добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured е хидролизиран телешки протеин, получен от говеждо месо. Той разработва ускореното и полезно повишаване на мускулна маса, също и по-лесното регенериране на организма след силови тренировки . Не съдържа лактоза, а стойностите на захар и мазнини вътре са доста занижени . Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured доставя на организма 22 грама телешки протеин и огромен хоризонт от есенциални и неесенциални аминокиселини. Препоръчително е да се взима по 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка . За постигане на максимални влияния, можете да набавите и допълнителна доза от протеиновия продукт сред храненията .

Запознайте се брошурата на Ready for life и селектирайте най-подходящите протеинови продукти на съвсем адекватни стойности, като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини

Значение и състав на протеините?
Протеините и натоварването
Протеинови хранителни добавки
Къде има достатъчни наличности протеини?
Протеините на Ready for life – класа и въздействие на реални стойности

Leave a Reply