ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИМАМЕ ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИМАМЕ ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Способни ли сме много от нас, да си изградим представа за своя делничен и съвременен ден, без смартфони? Коректен отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на клиентите които купуват смартфони със сигурност се покачва от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават специалистите. Последната година малко повече от 36% от населението на света ползват смартфони, за разлика от 2011 г., когато този дял е само 10. И логиката е ясна , ще ви представим фактори за тяхната популярност.

# ЕЛЕМЕНТА , РАБОТЕЩИ ЗА ПОВИШАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

осъществяване на връзка с лична или делова цел ;

употребяването на различни разновидности апликации за онлайн поръчки или резервации;

помещаване на приятни моменти или случки ;

слушането на музика , от смартфона, ни донася настроение , заряд и цветни трепети .

ПОЛЕЗНИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

След като го купите, спрете се на калъф, прилягащ добре на вашият смартфон – това ще осигури протекция от удари или хипотетично изпускане върху екрана . Дизайна, също трябва да се има предвид, намерете калъф, който отговаря на точно по вкуса ви и с него ви е комфортно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, задължително е важен елемент от грижата за смартфона – той предпазва екрана от драскане и в някои ситуации от леки мокрения;

Полагайте грижа, предпазвайте смартфона си от вода. Ако случайно , попадне по-голяма капка или го залеете , моментално отстранете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак след това я вкарайте на мястото и .

Веднъж в месеца трябва да се осъществи изпълнен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% следва да оставите батерията да се изтощи напълно , падайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще съхраните живота на батерията за по-дълъг период ;

Поддържайте смартфона си чист – редовното зачистване , ще превърне от дисплея сладост за очите и така ще изглежда още по-представително. Целесъобразно не използвайте хартия, а просто мека кърпичка, в обратна ситуация , би могло да бъде нанесено ненарочно надраскване на екрана;

Дръжте смартфона си, през цялото време на едно и също място, когато сте навън. Пазарувайки в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне , някой би могъл да ви го вземе или открадне. Във връзка с това , не забравяйте да използвате FindMyPhone или този тип функция, ако бъде загубен или откраднат.

Изключително добри смартфони 1
Изключително добри смартфони

КОЯ Е ЗНАЧИМАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в момента е един малък адаптивен компютър, притежаващ процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да откриеш всичко необходимо . Независимо от идеята къде се намираме , имаме шанса разберем, че всички практически “живеят в“ самртфона си и винаги издирват нещо, може би себе си. Самото название смартфон е производно от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това истински прецизно съответства на характеристиките на самртфона. И тук е момента изброим конкретните ползи от смартфона:

Водим разговори с близки хора , случва се с продължителност часове или работно търсим колегите ни;

Заявяваме нашето интернет присъствие , посредством социалните мрежи, а от там сме винаги в течение на тенденциозните събития , анализи и споделяния ;

По-често и по-често смартфоните участват в процеса и в офиси на фирми, за улеснена дейност ;

При условие, че ни писва от делничните отговорности, посредством смартфона си, бързо и просто „се пренасяме“ в любимата мобилна апликация, за да чуем обичана песен; да потопим в различна реалност , чрез разчувстващ филм; да се разсеем с комедийно предаване или поне за мъничко да се „загубим“ в редовете на завладяващ рома .

Смартфоните са наш помощник , ако ни се хапва , няма значение по кое време на деня.

При условие, че искаме да снимаме селфи, притежаваме драг момент където и да сте ;

Нашите лаптопи са много по- тежки , за разлика от смартфоните, които не само са преносими, но се побират в малкият ни джоб .

Оферти за смартфони 2
Оферти за смартфони

ПОДБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Потърсете вашият смартфон, на базата на точният размер на екрана. При условие, че за вас е от важност използването на мобилното устройство с една ръка или пък сте решили , че умаленият екран отговаря на вашия вкус , ви съветваме да намерите такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако прекарвате повече време в гледане на сериали, клипчета или забавни игри, то по-функционален би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Огромно разнообразие от смартфони 3
Огромно разнообразие от смартфони

ВСЕЛЕНАТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ПАРАМЕТРИТЕ НА КАМЕТАТА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните на практика е една от най-следените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, имат роля и специфичните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

Изключително добри смартфони 4
Изключително добри смартфони

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НУЖНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по ред , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да запазвате колкото желаете mp3, игри, албуми и видеа . 32GB е прилична стойност, оставяйки на страна че най-модерните модели смартфони са с 64GB.

КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?

Богатият асортимент от смартфони в продажба , често би могло да ни обърка , ето защо е от полза ако можем гласуваме доверие на сигурна фирма на пазара , точно като ООД. Излагаме най-необходимите съвети , които експертите от ООД представят . Най-значими белези за купуване на нов смартфон:

ПЪСТРОТА ОТ ГАМИ ИЗВИРАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно екрана на смартфоните от огромно значение е представянето на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако забележите, колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на тоновете – AMOLED панелите изпреварват LSD, в този смисъл. Преднината на новите смартфони е, че те разполагат с висок, динамичен диапазон – HDR, който представя още повече цветова гама .

Качествени смартфони 5
Качествени смартфони

КАКВА ВАЖНОСТ ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Разпознаваме две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви осигури това.

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

Влезнете в сайта на ООД и подберете смартфона, пасва на начинът ви на живот и потребности . Практичен, удобен и с страхотен вид е вашият смартфон, с който се чувствате себе си . Запознайте се още с разделите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Типове смартфони 6
Типове смартфони
Изберете нашите  смартфони 7
Изберете нашите смартфони
Намерете смартфони 8
Намерете смартфони
Изключително качествени смартфони 9
Изключително качествени смартфони
Огромно разнообразие от смартфони 10
Огромно разнообразие от смартфони
Вижте каталога ни с смартфони 11
Вижте каталога ни с смартфони

ПОЛЕЗНИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КОЯ Е ЗНАЧИМАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
ПОДБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ВСЕЛЕНАТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ПАРАМЕТРИТЕ НА КАМЕТАТА НА СМАРТФОНА МИ
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НУЖНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАК ДА ПРЕДЦЕНИМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?
ПЪСТРОТА ОТ ГАМИ ИЗВИРАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА ВАЖНОСТ ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

Leave a Reply