Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Виждали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която предлага дрехи jack and jones по принцип ? Независимо от това, че в България тя да не е сред най-разпознаваемите, си струва да да разбереш повече за продуктите й и да намериш точно тези сред тях, които са присъщи на твоята същност и светоусещане !

Дрехите Jack and Jones са познати не само в Европа , но също така и в целия свят

Както съумя да разбереш и в предходната ни статия, определена за бранда , дрехите Jack and Jones успяват да спечелят известност не само в страните в ЕС , но и по целия свят . Марката поддържа партньорски връзки с различни фирми, обединени от подобни идеи и които споделят подобни ценности. Дрехите Jack and Jones са предназначени към младите и работещи хора, като теб, които се интересуват от трендовете на модата и държат стилът им да прилича тъкмо на тях. Моделите комбинират изчистената визия с властващите към настоящия момент писъци на модата , за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и поддръжник .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 1
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са модерни за винаги

Дрехите Jack and Jones са удачни за пролетта, лятото, есента и зимата – произвеждат се оригинални визии от модерни и многообразни платове блузи с къс ръкав и ризи, в многообразни цветове или с допълнени орнамента, актуални в конкретния етап на налагане на пазара на колекцията . Точно за тази линия дрехи Jack and Jones, фирмата работи в тясно сътрудничество с минимален на брой обичащи това, което правят снабдители, които стигат до максимално високо качество на продукта преди да стигне до пазара. Благодарение на общата им работа , дрехите Jack and Jones се превръщат в незаменими за облеклото на всеки един човек , валидни за всеки един случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже със съвременен начин на живот и стилен начин на обличане – такива , които се придържат към класиката , но в по-съвременна и тренди вариация.

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те заведат в уличната култура на града. Специфични за дрехите Jack and Jones Core са многото изображения, подобни на графити , които се използват при направата им, и иновативните елементи . Тъканите са висококачествени , а основните гами от цветове – изчистени , за да може детайлите да изпъкнат по-ярко . Серията дрехи Jack and Jones Core съчетава обикновената и всекидневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, тениски с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и леки плетива . Иновативната визия на дрехите Jack and Jones се постига благодарение на изрязани шевове и други технически елемента , малка палитра от цветове, неутрални нюанси, комбинирани с дръзки, открояващи се цветове, които грабват интереса и определено не остават без внимание. Колекцията дрехи Jack and Jones Core оправдава интереса на младите мъже , които се интересуват от актуалните тенденции в модата . Градският лайфстайл и активният живот ясно се вижда, съдейки по стила им на обличане.

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на първите дънкови облекла на бранда, се фокусират върху качествената изработка и висококачествения модел. Те са вдъхновени от оригиналния винтидж стил, произвеждат отново избелените продукти, сякаш минали през много пранета , парчетата плат , съшити върху основните парчета, от които е създадена дрехата , подобно на кръпки. И по наименованието си , моделите дрехи Jack and Jones се отнася до един специфичен времеви период , а в изработката си се опитва да хване неподправената душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази серия представят първокласно качество , прибавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, детайли , за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с вплетени в нея актуални детайла. С уважение към традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават облекла , които ще допълват визията на силните мъжки личности , които харесват почитатели на типичното за този период.

Изключително качествени дрехи Jack And Jones 3
Изключително качествени дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се старае да предложи максимално удобство за всеки ден, без, разбира се, да неглижира отличното качество на тъканите , които са потребни за изработката им . Точно сред точно тези дрехи Jack and Jones попадат спортните модели на бранда, които навярно ще са най-интересни за теб ! Вдъхновени от натоварения начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за абсолютно всички условия на климата през пролетта, лятото, есента и зимата. Те ще се харесат на мъжете , които държат на качеството и комфорта, обичат спорта , но не не могат да направят компромис със добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от тази линия подхождат на активности навън и сред природата , а прибавените орнаменти са новаторски и имат за цел да те улеснят в най-голяма степен , когато се намираш в точно такава среда .

Качествени дрехи Jack And Jones 4
Качествени дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще разгледаш в продуктовия ни каталог , са сред бестселърите на бранда, така че доказано са си спечелили чуждестранния интерес. В тяхното число са изчистените тениски от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фин плат от мек памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който подхожда за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и разтегателни, но не предизвикват неудобство на кожата . Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и предпазват от вятъра, са пригодни за абсолютно всеки стил и имат много джобове, които са създадени , за да събират на едно място абсолютно всичко нужно.

Каталог дрехи Jack And Jones 5
Каталог дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистена кройка и се основават на ярки дрехи и артикули, известни като „икони“ в обществото. Добре известната класика е съчетана с тренди орнаменти , от модерните течения.

Присвои нещо за визията си

Съумяхме ли да провокираме вниманието ти? Силно очакваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към използваните тъкани и направените орнамента, за да съчетаят различните визии и едноличната индивидуалност, която да ти понрави и да избереш сред многото оферти. Компанията наистина заслужава да бъде оценена и у нас по начина , по който се е доказала и в другите страни .

Потърсете и повече наши продукти и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones
Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 7
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 8
Качествени дрехи Jack And Jones
Разнообразие от дрехи Jack And Jones 9
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са познати не само в Европа , но също така и в целия свят
Дрехите Jack and Jones са модерни за винаги
Линията дрехи Jack and Jones Core
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Серията дрехи Jack and Jones Tech
Разгледай и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Premium
Присвои нещо за визията си

Leave a Reply