Хладилници – оригиналното и практично в търсенето им.

Хладилници – оригиналното и практично в търсенето им.

В покупката на хладилни електроуреди неизменно ни е необходимо сигурност, вещаеща, дълготрайно ползване на хладилника, съвпадащо със стандартите на нашия джоб . Особено съществен е момента , когато се нуждаем от закупуване на хладилници – неизменно важна необходимост от вашето всекидневие и бит . Ще ви разкажем малко вълнуващи обстоятелства около направата на първите хладилници, ще ви представим функциите на различните модели и грижовно, ще ви дадем препоръка в кой магазин бихте могли да потърсите най-сигурните и изгодни марки хладилници.

Какви типове можете да имате при хладилниците днес?

Хладилника би могъл да бъде оползотворяван за домакински цели , както и за комерсиални и производствени цели. Можете да намерите всякакви видове дизайн и размери да имат разполагат с една или две врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. Специално предназначени за ползване в производствените среди е възможно дори да стигнат големината на фургон. Хладилниците произведени за всекидневните нужди на домовете могат да бъдат оборудвани с разнообразни добавки , удовлетворяващи и най-дребните ви прищевки . Що се отнася енергийната си ефективност се делят на класове от А до G, където А съответства на отлични признаци за енергийна ефективност, а G на най-слабите по-слаб разход на потребление и от А. Екстра добавените функции биха могли да бъдат : трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, отстраняване на миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Изключително добри хладилници 1
Изключително добри хладилници

Първоначалните уреди имащи названието „Хладилник“

През 18в. са навлезли начините на интензивното отделяне на пари , а през 19в. за първи път се чува името „хладилник“, измислено от Томас Мур. С развитието на света и технологичния иновационен бум в тези години се заформя и наложителността от охлаждане и съхранение . Работните отношения на износ на извлечен самороден лед от водните корита се разширил до такива размери , че износът отбелязал 25 млн. т. Първият прототип на произвеждащ лед уред е изкаран на бял свят 1862г. от Едмонд Кар под формата на машинна система , генерираща по 200кг. лед за време от един час.

Родният принос в създаването на хладилници

Първообраза на домакински охладителен машинен уред, създаден от родни изследователи се назовава „Мраз 75“ и е в производство в промеждутъка на годините 1958г. и 1962 г. в завод за хладилници на територията на столицата . Първите пуснати около десет уреда , за кратко време се сдобили с доверието на българите и покорили пазара. До 1962г. произвеждането достигнало до величина от шест хиляди броя създадени хладилници.

Вижте хладилници 2
Вижте хладилници

Подкрепа в подбора на хладилници

В магазина ни в онлайн мрежата имате шанса безпроблемно да имате контрол над ценовите бариери, също така и да профилирате търсенето единствено около предпочитания от вас производител или модел. Марките които излагаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Предложенията за хладилници в Техмарт

Задачата на работата ни е да изкарва на търсещия най-точните предложения за качество на нормални цени съответстващи на действителният стандарт . В отдела за хладилници, можем да предложим такива в няколко под-категории – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три разновидности на цветове подходящи на всяка естетическа перспектива и интериор на което и да е помещение.

Произход на хладилниците

Хората в древността даже не намирали нужда от замразяване на храната, а просто са я консумирали директно след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Набавянето на храна е било просто метод за съществуване , ден за ден , а не сетивното задоволство от кулинарното творчество , което познаваме в днешни дни. Първоначалната идея за по-дълготрайно и качествено съхранение на хранителни продукти била чрез съдове с вода, стоящи във ветровита зона , обгърнати с намокрени парцали или охлаждащи се по време на нощта. В следващ етап разбрали , че разтворени в течност точните соли поглъщат значително количество топлинна енергия и започнали да ги вкарат в употреба за запазване на напитките свежи . Първите приличащи на термоизолирани помещения, където се държи температура по-ниска от тази на заобикалящата среда били хралупи в стените на стаите или прокопани в почвата , покрити с дърво и пълни със сняг или лед. В именията на някои императори имало отделен отряд около сто служещи, грижещ се за охлаждането, като се започне ястията на трапезата и се стигне дори до мъртвото тяло на починалия управляващ.

Разнообразие от хладилници 3
Разнообразие от хладилници

Първият патентован хладилник

Шарл Тепие е френският учен , който пръв стигнал до извода за качествата на втвърдяване на амоняка, но не узаконил правата на научната си иновация и прекарал остатъка от живота си в голяма оскъдица и нищета . След течение на времето неговото иновационно чудо застанало в основата на сътворението на днешните хладилници. През 1834г. американският академик Джекъб Пъркинс получава първото законно право за машинно изстудяване за измислянето на компенсионно устройство работещо с етер, това е първообразът на битови хладилници. Този модел на уреда получавал заряд с ръчно задвижвана помпа, която изстудявала въздуха посредством обмен между две камери. В зората на 20в. започва и стъпка по стъпка масово разпространение в домакинствата.

Намерете хладилници 4
Намерете хладилници

Можете да заповядате да изберете вашият хладилник.

В обекта на Техмарт разположен в Перник или в онлайн пространството . Разгледайте също , освен хладилници и какъвто и да е друг тип техника или интериор за вашите скъпи домове и любими места като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Най-предпочитаните  хладилници 5
Най-предпочитаните хладилници
Оферти за хладилници 6
Оферти за хладилници
Вижте каталога ни с хладилници 7
Вижте каталога ни с хладилници
Каталог хладилници 8
Каталог хладилници
Намерете най-добрите оферти за хладилници 9
Намерете най-добрите оферти за хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 10
Най-добрите на пазара хладилници
Разгледайте хладилници 11
Разгледайте хладилници
Вижте хладилници 12
Вижте хладилници
Вижте нашите хладилници 13
Вижте нашите хладилници
Разновидности хладилници 14
Разновидности хладилници

Какви типове можете да имате при хладилниците днес?
Първоначалните уреди имащи названието „Хладилник“
Родният принос в създаването на хладилници
Подкрепа в подбора на хладилници
Предложенията за хладилници в Техмарт
Произход на хладилниците
Първият патентован хладилник
Можете да заповядате да изберете вашият хладилник.

Leave a Reply