Какво трябва да научим относно разнообразните типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Какво трябва да научим относно разнообразните типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Автогумите със сигурност са едни от съществено важните детайли за вашия автомобил. Вашите автогуми изпълняват мисията за реализирането на максимално улеснение и свобода във връзка с движението на колата , и гарантирането на безопасността , спрямо автогумите, както на шофьора , така и на всички околни . За да постигнете тези цели обаче, е нужно да заложите на точните автогуми. В следващите редове ще разгърнем причинните фактори, които е важно да бъдат разгледани под внимание при избора им . Като допълнение, ще ви подарим няколко изгодни наставления необходими при следващите действия по монтиране , така че всичко да премине по наистина най-гладкия и безпроблемен начин за вас.

Идеално качество

– доказаното качество на автогумите и не само, продаващи се в каталога на сайта ни, е напълно гарантирано . Всички гуми се закупуват директно от Германия и съответстват на последните Евро стандарти за сигурност и безопасност при придвижване .

Ускорено получаване

– пристигането на продуктите от сайта ни стандартно се изпълнява още в рамките на идващият работен ден. Дори поръчаният тип гуми се е изчерпал в склада ни и е добре в момента да се докара от Германия, срокът е до 10 работни дни.

Намерете най-добрите оферти за автогуми 1
Намерете най-добрите оферти за автогуми

Как да търсите съответстващите ви автогуми?

Не е зле при търсенето на автогуми да се вземат под внимание няколко доста важни условия и качества. Тези детайли ще ви бъдат полезни да прецените кои са най-точните и съответстващи автогуми за вашето превозно средство . Те започват от размера и различните индекси на автогумите, и достигат до раздели като съответната цена и предназначение . По-нататък в материала ще ви стане ясно всичко , което трябва ви се изясни за споменатите условия , имащи важна роля в процеса на покупката.

# Необходими критерии , да предвидим в покупката на автогуми

Размер – размерът естествено е една от важните характеристики, които е нужно да се вземат предвид . За всеки модел кола съществува целесъобразен размер автогуми, най-често отбелязан в нейното упътване. Задължително разгледайте това съдържание и се съобразете с показаните в него размери . Спирането на несъответстващ за автомобила ви размер автогуми може да донесе няколко нежелани последици при шофиране , като например повишена консумация на енергия , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два индеска , които също са от важно значение в процедурата на търсене на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която тази автогума е способна да издържи . От своя гледна точка пък скоростният индекс разкрива последната допустимата скорост за дадената автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният показатели обозначават ограниченията при въртенето на посочените видове и модели автогуми, с които всеки един водач е задължен да внимава .

Длъжност – под „функция“ разбираме в какви пътни ситуации най-много ще бъдат използвани тези автогуми. Променливата ситуация на пътищата изисква и различни свойства и особености от гледна точка на автогумите. Автогумите, изобретени за придвижване в градски условия , могат да дават гаранция за по-ниска консумация на гориво и максимално къс спирачен път. Ако обикновено пътувате по магистрали или други главни пътища, съществени за избора на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, идеалното взаимодействие с пътя и придружаващия го комфорт при управление.

Разноски – съвсем допустимо колкото по-хубави автогуми желаете да сложите на използваното от вас превозно средство, толкова по-скъпа цена ще е нужно да платите за тях. Въпреки това информирайте се подробно за какъв точно автомобил търсите , в каква среда планирате да го управлявате и какви особености на автогумите са от важно значение за вас. Така ще успеете да осъществите реално удачното и индивидуализирано съотношение между цена и качество при закупуването на автогуми.

Изключително качествени автогуми 2
Изключително качествени автогуми

Съвети след изпълнението на монтажа на автогумите

след монтажа – след слагането на гумите , не преставайте периодично да наблюдавате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на очевидни разлики в налягането им, външни засягания , странности и всевъзможни възможно непредвещаващи хубаво ситуации. Ако се изправите пред такива , по-добре вземете необходимите мерки , за да бъдете спокойни за спокойствието на пътя .

Невероятни автогуми 3
Невероятни автогуми

Летни предложения автогуми

– отговарят точно на метеорологичните условия по време на жаркия пролетно – летен период у нас . Детайлите, от които са изобретени те, предпазват от амортизация при силни скорости, или пък разваляне причинено от прекомерните жеги . Слагайки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете убедени , че те ще се съхранят в перфектно състояние за доста дълъг времеви отрязък.

Универсални автогуми Направени с умисъл да се прескочи досадната и ангажираща за много шофьори на превозни средства смяна на автогумите по два пъти в годината . Дори и да не успяват нацяло да компенсират зимните или летните такива, те поемат голяма част от характеристиките на двата вида и позволяват запазването на нужните равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми гарантират изрядното придвижване на колата през зимата, а от друга – са устойчиви на познатите летни горещини.

Намерете автогуми 4
Намерете автогуми

Различните условия изискват различни автогуми – функция и значение

Всеки сезон от годината притежава своите условия свързани с температурата и метеорологичната обстановка около нас. И даденостите на автогумите трябва идеално да прилягат на определените природни условия. Конкретно поради тази перспектива на пазара се продават зимни и летни автогуми. Всеки тип от двата е специализиран да съответства на належащото състояние и пътна обстановка. Естествено можете да се сдобиете с и универсални автогуми, които до определена степен въплъщават особеностите на зимните и летните типове . Нека да разгледаме по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Вие сте на ход да разгледате предложенията на фирмата за автогуми

Разгледайте списъка на сайта ни и си поръчайте най-подходящите автогуми за вашият автомобил ! Вижте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изберете нашите  автогуми 5
Изберете нашите автогуми
Изберете нашите  автогуми 6
Изберете нашите автогуми
Оферти за автогуми 7
Оферти за автогуми
Оферти за автогуми 8
Оферти за автогуми
Намерете най-добрите оферти за автогуми 9
Намерете най-добрите оферти за автогуми

Идеално качество
Ускорено получаване
Как да търсите съответстващите ви автогуми?
Съвети след изпълнението на монтажа на автогумите
Летни предложения автогуми
Различните условия изискват различни автогуми – функция и значение
Вие сте на ход да разгледате предложенията на фирмата за автогуми

Leave a Reply