На ясно ли сте с какво предназначение служат мотофрезите?

На ясно ли сте с какво предназначение служат мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са машини за обработване на земеделска земя , които се използват за разрохкване на вече изорана почва. Подобен процес е познат също като фрезоване и при него в действителност оставащите по-големи буци се разпадат на доста по-малки парчета . Сега мотофрези са използвани както в значителни земеделски пространства , така и в домашни градини и дворове . В редовете по-нататък статията ще изложим отличителните качества за подбора им и специалните детайли на специалните модели от определената група уреди . И още , ще бъдат изнесени основните компоненти, които се налага да се държат под внимание спирайки се на удачни и подходящи мотофрези.

Най-популярните около множеството потребители средни мотофрези

Най-предпочитаната и използвана измежду активните ползватели група. Какво се налага да знаете относно типа? Средната група мотофрези са с функционална ширина от 90 до 100 см. Те използват по-голяма мощност в съпоставка с малките и идеално изпълняват функция за обработка на по-обширни като площ обработваеми терени и терени .

Разгледайте предлаганите от нас промоционални цени и намаления на мотофрези

В Мотофрези ООД през цялото време са изготвени оферти и ниски цени за уреди от всякакви категории. При условие, че следите постоянно тези предложения и намаления, със сигурност ще имате възможност да намерите добра и надеждна мотофреза на изключително изгодна за вас цена.

Голямо разнообразие от мотофрези 1
Голямо разнообразие от мотофрези

При какви обстоятелства вършат по-добра работа малки видове мотофрези

Това са мотофрези, чиято работна ширина попада в диапазона между 30 и 40 см. Местностите, където обикновено се експлоатират малките мотофрези, са алеи с цветя , лехи и кътчета със насадени малки дръвчета. По магазините се разпространяват предложения от този вид с електрически и двутактови двигатели.

Предпоставки по време на избиране на мотофреза

Съществуват няколко главни съображения , на които е потребно да се отдели внимание с търсенето на артикул от категория „Мотофреза“. Между нужните фактори са големината на земеделската територия, която ще се третира , също и дали притежавате инвентар към машината. Запознайте се с необходимата ви представа от знания на основата на конкретните фактори :

– площ на обработваемата земя – действително площта на земеделската земя е едно от първостепенните съображения , които се държат под око закупувайки мотофреза. Неизбежно е съществено дали ще ползвате мотофрезата просто в домашния двор и градината си или пък се нуждаете от нея и за още по-големи като територия земеделски земи . В първия вариант бихте могли да си позволите да подберете мотофреза използваща по-малка мощност и работна ширина, докато във вторият наложително устройството да се причислява към по-високите класове . Най-вече големите мотофрези имат способността сто процента резултатно и ефективно да вършат работата на по-малките такива, но обратният вариант е труден за постигане.

– наличие на инвентар – поставянето на инвентар към мотофрезата е следващ елемент , на който е добре да обърнете внимание . По принцип малките мотофрези и такива с електрически двигател не са пригодни за допълнителен прикачен инвентар, а са ограничени най-вече в разрохкването на почвата . При условие, че желаете към вашата нова мотофреза да закачите плуг за оране, ремарке и т.н., посочете модел , способен да ви осигури такава опция. Това са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Дайте си сметка дали към въпросния модел има вариант да се прибавя инвентар.

– брой скорости – и не на последно място , броят скорости, налични в уредът, също е от завидно значение за резултатността на работата ви с него. В случай, че ще боравите с мотофрезата за много различни действия, значи ви даваме съвет да предпочетете уред с повече скорости. Малките скорости ще ви позволят например да правите бразденето по-изрядно, също и да транспортирате своята земеделска реколта.

Качествени мотофрези 2
Качествени мотофрези

В какви ситуации да се спрем на мотофрези – работещи с двигател с вътрешно горене

Огромна част приспособления , задействани от двигател с вътрешно горене, пък биха били подходящи за по-широки обработваеми площи . Липсата на кабел за захранване при този вид следва и липса на ограниченията в пространството около тяхната експлоатация . Ако изберете мотофрезa с двигател с вътрешно горене, пред вас се открива възможност за добавяне на отделен инвентар, примерно помпа за пръскане, плуг, браздир, картофовадачи и т.н.

Голямо разнообразие от мотофрези 3
Голямо разнообразие от мотофрези

Това е мястото където ще намерите богат избор на мотофрези

В Мотофрези ООД можете да избирате измежду редица марки и модели мотофрези. В това число малки , средни и големи , такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Обстойната и разновидна палитра от мотофрези, продавани в Мотофрези ООД, ще ви даде опция да намерите най-удачния и подходящ продукт за вашите нужди и изисквания.

Скоростна доставка на избраните – мотофрези

Доставянето по куриер на мотофрези и каквито и да е било други уреди от каталога на Мотофрези ООД се различават с максимална коректност и бързина . В много случаи осъществяването се извършва по време на 1 работен ден. Специално за мотофрезите би било от полза в началото да се посъветвате за разхода по доставянето , поради факта, че тя може да се получи ненужно голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. По-скоро ви даваме препоръка да предпочетете доставката да стане до офис на куриер, откъдето да я потърсите . Различието в стойността може да се окаже доста голяма.

Изберете от нашите мотофрези 4
Изберете от нашите мотофрези

Мотофрези и подобни полезни стоки за поддръжка и обзавеждане

Сега е вашият шанс да потърсите и другите части в сайта ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Огромно разнообразие от мотофрези 5
Огромно разнообразие от мотофрези
Разновидности от мотофрези 6
Разновидности от мотофрези
Голямо разнообразие от мотофрези 7
Голямо разнообразие от мотофрези
Огромно разнообразие от мотофрези 8
Огромно разнообразие от мотофрези
Намерете най-добрите оферти за мотофрези 9
Намерете най-добрите оферти за мотофрези
Каталог мотофрези 10
Каталог мотофрези

Най-популярните около множеството потребители средни мотофрези
Разгледайте предлаганите от нас промоционални цени и намаления на мотофрези
При какви обстоятелства вършат по-добра работа малки видове мотофрези
Предпоставки по време на избиране на мотофреза
В какви ситуации да се спрем на мотофрези – работещи с двигател с вътрешно горене
Това е мястото където ще намерите богат избор на мотофрези
Мотофрези и подобни полезни стоки за поддръжка и обзавеждане