Непознати данни , които искате да знаете за летните гуми

Непознати данни , които искате да знаете за летните гуми

Съществената роля на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на превозното средство и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи на улицата – летните гуми имат безгранично многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените характерности . Опитите дават представата , че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят актуален сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Syron – ключови предимства

Централно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се понижава вероятността за пораждането на аквапланинг или казано на по-достъпен език , т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , понеже летните гуми на SYRON са с доста ниски равнища на звук, лукс при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-главното нещо , от което има нужда един шофьор. Нещо повече , SYRON са от онези компании , които вмъкват в индивидуалните си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното нагорещяване. Ефектът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-сериозен пробег и значителна здравина даже и при каране с голяма скорост.

Намерете летни гуми 1
Намерете летни гуми

Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат обемни проводници за отстраняване на водата и проводници по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този разновидността летни гуми притежава допълнително голям скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната конструкция , като гарантира запас от сигурност при екстремни условия .

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Ненужно е да се съмнявате или смущавате за това какъв тип летни гуми да подберете , понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON са съставени от безброй предимства приоритети на съответните условия пред останалите съперници . Очебийно е , че нерядко на пътната лента има предпоставки да се зародят неочаквани и лоши обстоятелства .

Летни гуми SYRON – добавъчни привилегии

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още редица предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири големи водни улуци , които дават гаранция за безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; полегати, обли раменни повърхности, които се засягат незабележимо от улицата и с помощта на които се прецизира шофирането и се редуцира опасността от някакво голямо деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира движението на влажна и суха настилка; ефикасен дизайн, с помощта на който се осъществява умерено разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на фирмата SYRON притежават други оригинални и значими свойства . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в извънредни ситуации ; системата, която ограничава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено претоварване и рязко спиране – това са все неща, които вкупом с изредените до този момент такива, правят търговеца на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е причината да си съперничи успешно с най-представителните марки в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и обстоятелството , че при изработката на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до минималното . Това дава шанс за по-масивен пробег и по-намален харч на гориво.

Огромно разнообразие от летни гуми 2
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три важни надлъжни цеви отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и возенето по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което ограничава звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. Още , дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така усъвършенства сцеплението при влажна настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра от своя страна усъвършенстват стабилитета при сериозна скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Важните превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, оскъдното използване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и неизсъхнали пътни настилки . Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при всички  режими на използване .

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 3
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни факти относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват безупречно сцепление и маневреност и осигуряват по-скоростно прекосяване по пробната отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които скъсяват спирачния път, на първо място при значителна скорост; пластична жичка на коланите, които осигуряват по-добра обратна връзка с шосето и точно движение . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става дума за сцепление и прецизност на карането – това ги прави перфектен избор за моменти, в които се изисква висшо представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на фирмата да създава завладяващо впечатление от карането . Типа включва параметри от 17 инча до 21 инча.

Вземете летни гуми 4
Вземете летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и успешни фирми в международен мащаб. Още от образуването си през 1967 година, фирмата се разширява постоянно в тон с на-новите технологии и тенденции на пазара, за да осигури комфорта и сигурността на водачите . Различните модели  летни гуми на Maxxis са съставени от специфични специфики и преимущества . Част от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави особено издръжливи, и имат сравнително дълъг живот, дори и при погрешно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите канали и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с комфортен каркас, които подобряват контрола и сигурността на пресечен терен.

Изключително качествени летни гуми 5
Изключително качествени летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три особени типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

За да завършим темата

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за нашата държава и ви предоставаме много доброкачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите идеи за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Качествени летни гуми 6
Качествени летни гуми
Невероятни летни гуми 7
Невероятни летни гуми
Намерете летни гуми 8
Намерете летни гуми
Видове летни гуми 9
Видове летни гуми

Съществената роля на летните гуми
Летни гуми Syron – ключови предимства
Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми препоръчания производител SYRON
Летни гуми SYRON – добавъчни привилегии
Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни факти относно създателя Dunlop
Летни гуми от продуктовата линия на доставчика Maxxis
Летни гуми SYRON – модели
За да завършим темата

Leave a Reply