Съвети при купуването на винтоверт

Съвети при купуването на винтоверт

Винтовертът е инструмент , който е много потребен и използван в днешно време . Винтоверът се употребява най-често за завиване и отвъртване на болтове или правене на дупки в точно определена повърхност . Съществува вероятност винтоверт да Ви влезе в употреба както в домашната работа – ако сте дърводелец например , така и за извършване на някои доста по-леки задачи у дома , като поставяне на рамки с пейзажи, поставяне на стената на рафтове и други. По-нататък в текста ще Ви разкажем малко повече за различните видове винтоверти, както и за стандартите при избора на нужния Ви продукт от тази група. Освен това , ще разберете защо избирането на винтоверти от Etools.bg е определено най-изгодната сделка за Вас.

Защо да си купите винтоверт от нашия магазин?

При нас всеки ще намери по нещо – в огромната и разнообразна гама от винтоверти, продавани в платформата Etools.bg, всеки един клиент би могъл да открие най-подходящия артикул за своите нужди и предпочитания. Няма значение дали имате нужда винтоверт от чуждестранна бранд, нужен за работни цели , или само уред , който да употребявате в зимника си, Etools.bg е точното решение за Вас .

Електронната защита на мотора е спомагателната характеристика на винтоверта

Бушон на мотора – това е една от помощните функции или допълнителни характеристики, които са присъщи на най-ефективните модели акумулаторни винтоверти. За како се използва бушона на мотора? Основната й характеристика е да съхранява мотора на акумулаторния винтоверт от прегряване в етапа на приложение. Благодарение на електронната защита на мотора се осигурява запазване на отличното позиция на инструмента и по-дългото му приложение във времевия период.

Намерете най-добрите оферти за винтоверт 1
Намерете най-добрите оферти за винтоверт

Ударните винтовери – перфектният чирак на професионалиста

Ударни винтоверти – любопитното при тях е, че се употребяват основно за работа с професионално предназначение. Ударните винтоверти нямат регулатор за въртящия момент , но за сметка на това притежават много по-голям максимален въртящ етап, достигащ до нива около 900 Nm . Благодарение на ударните винтоверти развиването и завъртването на немалки и източени винтове става още по-бърз и лесен процес . Това се постига чрез специфичния ударен механизъм , придаващ удари встрани, наречен още тангенциален удар. Не е редно да се бърка с „Ударния режим“ при стандартните акумулаторни винтоверти, който прилича на този на бормашината – с движение напред назад, осигуряващ възможност на винтоверта да прави малки пробиви в тухла и бетон .

Винтовертите за професионално приложение са по-мощни от винтовертите ,приложими у дома

Винтовертите за професионална работа най-често са и с по-висока ефикасност в сравнение с обичайните такива. Въпросните мощности се нареждат в диапазона 60–70 нанометъра, докато при моделите, използвани за домашни цели , са между 20 и тридесет Nm . Най-използваните батерии са литиево-йонните, които осигуряват повече удобство при работа . Литиево – йонните батерии могат да бъдат зареждани в удобен за Вас час , като няма да е необходимо да чакате падането им до край , за да направите таково захранване.

Оферти за винтоверт 2
Оферти за винтоверт

Винтоверти – съвети за избор

Освен модела на винтоверта, могат да бъдат назовани още няколко особености , на които потребителите акцентират , когато гледат за такъв тип за домашни или дърводелски цели . Въпросните характеристики се отнасят до батериите на винтоверта, неговата бързина или ускорения на употреба, както и някои вторични функции и екстри . Ето какво е необходимо да разберете за всеки определен от назованите критерии .

Скоростта на винтоверта също е важна

Скорост – скоростта на приложение на винтовертите се определя от въртящия момент. Подобрените модели винтоверти предоставят възможност за превключване на две различни скорости , спрямо точно определената задача или цел . Обикновено първата скорост на такива винтоверти се прилага за по-мощни и съвсем разбираемо трудни за завинтване винтове . Погледнато иначе, скоростта след първата се експлотира за неголеми винтове . При нея се достига висок брой обороти в минута и съответно скоростно и безпроблемно завинтване на определените рапидки.

Намерете най-добрите оферти за винтоверт 3
Намерете най-добрите оферти за винтоверт

Трябва да знаете с какви батерии извършва дейност винтоверта

Батерии – батериите оказват много голяма роля при избора на точно определен тип от раздел „Винтоверти“. Първо се взема предвид количеството на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са много лесни за употреба и позволяват с тях да се експлотира по-голям участък от време , преди да се наложи повторно захранване. В тази връзка необходимо е и капацитетът на конкретната батерия, като тези с по-големи капацитети са за предпочитане . Зареждането или ампеража на една батерия пък се определя от броя на клетките в батерийния пакет . Една клетка се измерва на 3,6 Волта, така че с това количество се покача цялостният ампераж при всяка следваща прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Винтоверите за професионална работа имат и други удобства

Сред другите допълнителни преимущества и екстри на качествените модели винтоверти за работни употреби могат да бъдат изброени бързите зарядни за приблизително 30 мин. , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-предпочитаните и предлагани на пазара модела от тази подкатегория са от брандовете Bosch, DeWalt и Makita.

Вижте каталога ни с винтоверт 4
Вижте каталога ни с винтоверт

Осигуряваме подкрепа и съдействие при избора на винтоверт

Помощ и съдействие – колективът с готовност ще Ви помогне с всичко, от което се нуждаете в процеса по търсене на подходящ за Вашите изисквания винтоверт. За Вас би било добре да направите опит да се свържете с тях като се обадите на посочения по-долу телефонен номер или имейл , и да се сдобиете със съвети и актуални сведения във връзка с харесаните от Вас типа от подкатегория „Винтоверти“.

Прегледайте и всички наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Повече за винтоверт 5
Повече за винтоверт
Разнообразие от винтоверт 6
Разнообразие от винтоверт
Огромно разнообразие от винтоверт 7
Огромно разнообразие от винтоверт
Изберете винтоверт 8
Изберете винтоверт
Вземете винтоверт 9
Вземете винтоверт

Защо да си купите винтоверт от нашия магазин?
Електронната защита на мотора е спомагателната характеристика на винтоверта
Ударните винтовери – перфектният чирак на професионалиста
Винтовертите за професионално приложение са по-мощни от винтовертите ,приложими у дома
Винтоверти – съвети за избор
Скоростта на винтоверта също е важна
Трябва да знаете с какви батерии извършва дейност винтоверта
Винтоверите за професионална работа имат и други удобства
Осигуряваме подкрепа и съдействие при избора на винтоверт

Leave a Reply