seo оптимизация

 

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В ТЪРСАЧКИТЕ

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира десетки сайтове на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн сделките им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на правилното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google съумя да премести Apple от първото място в ранглистата на най-доходоносните бизнеси в света. И осъзнавате ли как? Благодарение на Adwords! За изминалата година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са от рекламите в AdWords. Това са вашите активи и парите на всички малки и големи дружества, които не само плащат на Google, но и придобиват клиенти от това.

Какво включва SEO оптимизацията?

По каква логика страниците излизат на първо място? Страхотната новина е, че измислен е доказан модел – SEO оптимизацията. Той е полезен за всеки сайт, ще проработи и за вашия сайт. Методът е SEO оптимизацията.

За да позиционира вашата страница на чело, Google има нужда да открие в сайта ключовите изрази, по които клиентите ви проучват. Тези изрази се налага да са в написаното, в URL-адреса, в тайтъла, в дескрипшъна и в името на снимките. Освен това Google трябва да открие на уебстраницата ви голямо, свързано с клиента и често променяно описание, както и линкове към сайта от многобройни разпознаваеми страници. Страницата ви се налага да работи с подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Накратко казано трябва да спазвате всички 252 метода, описани от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво получавате от SEO оптимизацията?

Прилагаме факторите от 2006-та година и с тяхна помощ сме извели десетки сайтове на първи места в органичните, неплатени резултати на Google.

По този начин компаниите са спестили голяма част от плащанията за AdWords, подобрили са продажбите си в пъти и са се сдобили с безброй нови купувачи! Сигурни сме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го направят и за вашия уебстраница!

Защо се нуждаете от SEO оптимизация?

AdWords е най-приходният бизнес познат на човек! Но все пак едва 15% от кликовете в Google са върху AdWords резултатите. Другите 85% от посетителите според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако си мислите: Чудесно, значи няма да си плащаме на Google – това не е така! Щом уебсайтът ви не попада между водещите три – ще се наложи да продължите да употребявате Adwords! Това е факт, защото 84% от посетителите кликат първите 3 страници в резултатите от търсенето, а само 1% – върху уебстраниците на страниците след първата. Сега вече сте запознати къде имате възможността да скриете труп – на втора страница в SERP! Вашият уебсайт някъде там ли попада?

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Как отчитаме SEO оптимизацията?

За да сте в течение какво точно се случва в момента, всяка седмица ще съставяме рапорт за корекциите по вашия сайт, а всеки календарен месец – отчет за постиженията по ясни правила за SEO оптимизацията: нарастване на трафика, промяна на местата в Google, количество нови потребители, времетраене на посещенията, брой изработени и публикувани текстове, брой създадени външни линкове.

Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация

Google ни съветва да не обещаваме първо място. Затова ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД си позволяваме да споделим, че няма сайтове, по които да сме извършили SEO оптимизация за 6 месеца и които да не се появяват на челни позиции в Google.

Как заставаш на първо място? След като конкурентите ти попаднат след теб! Вашата уебстраница ще излезе пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-подходящите входящи линкове, най-добра структура, страниците с най-адекватно съдържание, най-добре подбраните словосъчетания и най-редовно обновяваното съдържание. Това не е мистерия, а напълно възможна работа, която професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да извършим и за вас!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Понякога вашият уебсайт може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е на първо място в Google, там са привлечени много повече потенциални клиенти, въпреки че това може да не води неизменно и до повече продажби. Поради тази причина може да стане ясно, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и бизнес моделът ви също трябва премине през промяна – например да обогатите представянето на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви даде решение.

Това е чудесно, но имате ли представа, че само докато преглеждахте нашата статия за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. проучвания и са индексирани поне 21 000 новосъздадени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не спете и вие!

Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница има възможността да се появява на първи позиции в Google.

Всеки клиент е уникален и същото се отнася за всяка уебстраница! Именно по тази причина и вашата страница има нужда от уникална SEO оптимизация и стратегия, съобразено бизнес модела ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на номер 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще обсъдим позиционирането и на вашия сайт на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В ТЪРСАЧКИТЕ
Какво включва SEO оптимизацията?
Какво получавате от SEO оптимизацията?
Защо се нуждаете от SEO оптимизация?
Как отчитаме SEO оптимизацията?
Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация
Понякога вашият уебсайт може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Leave a Reply