Удоволствието да раздаваш подаръци с причина или без

Удоволствието да раздаваш подаръци с причина или без

подаръци без колебание са вещи , на които всеки близък и приятел се радва . Независимо дали има повод за тях или не , подаръците ни карат да се усмихваме , както и да покажем любов и привързаност към друг човек , това са подаръците.

Подаръкът с най-висока стойност

Този въпрос е лесен и едва ли има човек, който не може да отговори – подаръкът с най-висока стойност е Тадж Махал. Издигнат близо до индийския град Агра, мавзолеят е изграден от моголския император Шах Джахан за да помещава тялото на съпругата му Мумтаз Махал. Огромният строеж се извършва за период от 21 години до окончателното му завършване и там се намира тялото на неговата жена . Този дар е построен от бял мрамор, като тогава е струвал 32 милиона рупии. Към 2015г. , сумата е била равна на около 52,8 млрд. рупии или $827 млн. Сега този подарък на императора за жена му е записан като културен монумент на ЮНЕСКО.

Психология зад разменянето на подаръци

В 21 век подаряването на подаръци е познато във всички общности по света , по разнообразни празници – отбелязване на рождени дни, годишнини , за успехи, най-добри пожелания , за излекуване от болест , да покажем любов и привързаност или просто да изкажем благодарност . Подаръци се разменят на всички – децата ви, любими хора , колеги в офиса , дори на шумните съседи. В психологията, която ще намерим зад подаряването на подаръци, е важно едно важно нещо – те ни допускат да се доближим на емоционално ниво с любим човек . Този, който подарява подаръка, показва загрижеността си с мисълта , че може да сподели радостта с човека , който приема дара . Човекът, който получава подаръка разбира не само материалното измерение , но и чувствата към самия подарък и този, който дава подаръка . С помощта на даровете се преоткрива емоционалната връзка между индивидите .

Невероятни подаръци 1
Невероятни подаръци

Каква е причината да е от значение да купуваме подаръци?

Установяването на връзки и взаимоотношения с хората , които ни заобикалят, ни създава възприятие за цел, както и радост . Това е чувство , което озарява душата и вади на преден план нашето най-добро „аз“ . Както ни учи и една много стара, българска поговорка „по-хубаво е да даваш, от колкото да получаваш“.

Най-грандиозният подарък в историята на света

Със сигурност хрониките и народите си спомнят някои забележителни и огромни подаръци. Традицията за разменянето на подаръци бързо трупа популярност на европейския континент . Заради тази тенденция даровете са възприети като нормална форма и възможност да се изкаже другарство, съседски отношения или мир между два етноса . Казусът за най-големия подарък в историята има различни предположения. В тази „категория“ , най-разпространеният и познат „ най-мащабен подарък в хрониките “ е Статуята на свободата. Тя е дар на всички хора от САЩ от народът на Франция по повод е 100-ната годишнина от приемането на декларацията за независимостта на страната през 1886 година. Паметникът представлява Либертас – дама в роба, която реално е била римската богиня на свободата. В ръцете си носи факла и скрипт , където са записани датата, месецът и годината на подписване на декларацията за независимостта на САЩ . Със сигурност този подарък и до наше време пази важността си и привлича голяма част от туристите в САЩ .

Най-добрите подаръци 2
Най-добрите подаръци

Удоволствието да купуваш подаръци

Колкото повече учените проучват и разкриват идеята на купуването на подаръци, те разобличават нещо удивително : подаръците в много ситуации са за да породят удовлетворение на този, който подарява , а не този, който го получава . Именно по тази причина , дори ако не харесвате да ви дават неща, от които не се нуждаете, психолозите ви дават съвет да оставите жена ви или децата ви да харесат подаръка, който те ви харесат най-много . Уповавайки се на метода ги насърчавате да мислят за Вас , Вашите интереси и занимания няколко пъти в годината и да усилите емоционалните отношения в семейството .

Оферти за подаръци 3
Оферти за подаръци

Подаръците сега

Подаряването на подаръци в 21 век е важна част от рутината, обичая и разбирането ни. Както от научна, така и от историческа гледна точка можем да констатираме , че даряването на подаръци се е създало като практика в много страни и народи . Идеята , че даването на дарове и подаръци е съществувало като традиция още от исторически времена и между толкова различни народи , племена, възприятия и местности означава, че самото действие е много по-определящо за човешкото съществуване .

Най-мащабният повод да си раздаваме подаръци

Коледа. Всички обичаме Коледа . Очакваме я с хубава нагласа и без никакво съмнение си мислим за подаряване и получаване на подаръци. Без значение дали вярвате, че Дядо Коледа съществува или сами избирате желан подарък за себе си, Коледа безспорно е поводът , когато сме склонни да инвестираме най-много за подаръци.

Изберете подаръци 4
Изберете подаръци

Най-неизвестният непознатият не Най-непрочутият подарък преди и сега

След около век обграждане от гърците на Троя, те построили огромен кон от дърво , които поставили пред портите на града . Армията отменила обсадата и си тръгнала . Само на пръв поглед . Но това е без значение . През този период от историята , поверията предсказвали, че победената армия предава коня си на победителя. Това оправдава донякъде троянците, които са решили , че това е дар поради оттеглянето на гърците от битката . Останалото е история .

Усещаме радост и щастие, когато получаваме и даваме подаръци

За да го кажем по-просто , избирането на подаръци със сигурност ще накара всеки да се гордее със себе си. По тази причина , дарявайте подаръци за да сте радостни и усмихнати! Освен предложенията ни за подаръци, прегледайте и:

значки
чаша със снимка
възглавница със снимка
баджове
печат на тениски
пъзел със снимка
рекламни тениски
тениска със снимка
рекламни чаши
връзки за баджове

Изберете нашите  подаръци 5
Изберете нашите подаръци
Невероятни подаръци 6
Невероятни подаръци
Вижте нашите подаръци 7
Вижте нашите подаръци
Намерете подаръци 8
Намерете подаръци
Най-добрите на пазара подаръци 9
Най-добрите на пазара подаръци

Подаръкът с най-висока стойност
Психология зад разменянето на подаръци
Каква е причината да е от значение да купуваме подаръци?
Най-грандиозният подарък в историята на света
Удоволствието да купуваш подаръци
Подаръците сега
Най-мащабният повод да си раздаваме подаръци
Най-неизвестният непознатият не Най-непрочутият подарък преди и сега
Усещаме радост и щастие, когато получаваме и даваме подаръци

Leave a Reply