Видове интериорни бои и характерните им свойства

Видове интериорни бои и характерните им свойства

В подбора на интериорни бои и изграждането на единна концепция, първо трябва детайлно да се запознаете с възможностите и какви по-точно интериорни бои се предлагат . Дали да направите стените сияйни с металически ефекти , да бъдат сатенено меки , провокативни наситени пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, всичко това е свързано с интериорните бои. Измислете си идея какви стени ви подхожда. Вътрешното обзавеждане е комбинация от на художника и науката на архитекта, с умисъл за направа на добри условия за живот. Както хората се променят, израстват и променят така и стаите , където живеят изпитват наложителност все от нещо свежо , на една вълна с модните тенденции. Първоначалният ход в реновирането на пространствата е намирането на нов цвят интериорни бои за зида . Винаги е не само най- модифициращия фактор , а и цялата основа за сътворяване на обновен вътрешен дизайн. Значително важно е да сте наясно, че освен уникалните градивни решения и квалифицираното извършване на плана от значителна същност е и материала на боите . Capbg вече пет години снабдява българския пазар италиански материали за боядисване , с утвърдено име и качество. Боите им се намират във всички вериги строителни магазини в държавата, а през последните две години продажбите им отбелязват двоен скок . Компанията е в готовност да ни предложи голям избор за всеки възможен вид стена .

Миещи бои

Нова подходяща концепция, която ще намерите в Capbg са миещите материали . Страхотна запълваща способност и интензивно изсушаване я превръщат в лека за машинна или ръчна техника на боядисване. Придава задушевна обстановка и дава финален щрих на вида . Боята е съчетаема с всички възможни базови стени и идеална за смес с други материали , което може да направи атмосферата приятна.

Изключително добри интериорни бои 1
Изключително добри интериорни бои

Стил в представите

Нашето настроение и темперамент стоят в основата едновременно уникалността ни в живота, в това време и жанра в интериора . Изискванията на разнообразието от здания се нуждаят точните цветови багри. Във всекидневната преживяваме основно време с най-приближените си . Свежите интериорни бои са изключително добри и използвани . Спалнята на децата би могла да бъде с по-модерен визуален дизайн. Ярките и приятни багри привличат светлината , следователно ако обичате дневната светлина тези гами биха пасвали безупречно във вашата стая . Разбира се местата, в които спим , обитаваме най-същественото си време от денонощието. Затова трябва тоновете да бъдат в баланс с особеностите на същността ни. Червените тонове най-силно се отличават гореща кръв, бодрост и динамика. Необичаен избор за дом , предпочитани по-скоро за интериор на клубни заведения . Лилавото изобразява тайнственост, страст и духовност . Идеално приложими интериорни бои за спални помещения, както и за спортни пространства. Синият нюанс означава доверие, точност и яснота . Зеленото се определя като природа , растеж и здраве. Дава усещане за лекота и баланс. Удачна боя за дизайна на всекидневни , работни сгради , училищни сгради . Жълтите гами създават атмосфера на веселие , упование, философия , озарение . Страхотно пасващи на хора с щастливо настроение в топлите ярки видове . По-тъмните бежово кафяви бои създават класа и висок стил в проекта на интериора.

Качествени интериорни бои 2
Качествени интериорни бои

Нанасяне на боята . Начини на боядисване

При условие че предпочетете четка за поставянето на интериорни бои, е добре да се да се предпазите от възможността от изцапване. Поставянето на боя задължително започва в горната част . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът също би могъл да бъде практичен начин , най-много ползван във вътрешния вид на стари пространства . Поставя боята еднакво , което обещава нисък разход на материал . Трябва да бъде направено плътно закриване на заобикалящите предмети, поради този факт не ви съветваме да се използва за ремонт на нови пространства .

Вижте нашите интериорни бои 3
Вижте нашите интериорни бои

Преди нанасянето на интериорни бои

Преди старта на нанасянето на селектирания вид боя е хубаво да направите грундиране. Това създава върху повърхността една гладка основа за работа като изравнява грапавините . Изразходва равна поглъщаемост и по-удобно и пестеливо нанасяне на интериорна боя. Грундирането спира водата да достига до в основата, точно поради тази причина е от първостепенна важност за здравината на стените. Съществено важно е освен визуална наслада , стените ни да ни дават сигурни условия. Грунда се намазва по цялата плоскост . Оставя се да изсъхне два – три часа. Бихме могли да започнем с разнасянето на интериорни бои, когато основата е устойчива на драскане.

Декоративни бои

Утвърдена класика все още са декоративните асортименти на интериорни бои. С сияещ ефект разбъркан с фин кварцов пясък става не просто във фон, а и в украшение на интериора на вашия дом. Окачествява се с висока издръжливост , заради пречупващите си частици. Консистенцията на боята я превръща в лека за шлайфане и полиране. Перленият блясък се допълва прекрасно комбиниран с обзавеждане в златно и сребристо .

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, съдържащи в състава си смоли с метални съединения. Материалът е устойчив на огън , безобиден за ползващите го и природната среда. Действието, които оказва подхожда и на претенциозен , и на модерен стил . Боята Онточенто се нанася направо с валяк дори и с влажна гъба.

Типове интериорни бои 4
Типове интериорни бои

Други оферти от Capbg

Не пропускайте момента да хвърлите едно око на стоките на марката за екстериорни бои за сгради , които биха могли да завършат общата представа за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Изключително добри интериорни бои 5
Изключително добри интериорни бои
Ефектни интериорни бои 6
Ефектни интериорни бои
Невероятни интериорни бои 7
Невероятни интериорни бои
Видове интериорни бои 8
Видове интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 9
Най-добрите интериорни бои
 интериорни бои 10
интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 11
Разнообразие от интериорни бои

Миещи бои
Стил в представите
Нанасяне на боята . Начини на боядисване
Преди нанасянето на интериорни бои
Декоративни бои
Блестящи по природа с Оточенто
Други оферти от Capbg